Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 20. lokakuuta 2012

Scary Skulls!

Mä en ole koskaan ollut niin innoissani "teemakynsistä". Nyt monissa blogeissa näkyy mitä hienompia Halloween-kynsiä. Päätin sitten minäkin kantaa korteni edes jollainlailla kekoon ja leimailin aika pelottavat kynnet, hui! Mua itseäni puistatti ihan mennä nukkumaan näillä kynsillä, poikien mielestä nää oli mageet!

Alla kaksi kerrosta ModelsOwnin Black swirliä, leimailut MiMaxin XL-laatta U:sta valkoisella WaC:in Montanalla.



Meille muutti tänään ihana 3kk vanha kääpiöluppakorvakanityttö jolle pojat antoivat nimen ELVIS. Oltiin poikien kanssa sovittu että kun keittiöremontti on ohi niin hommaan heille marsun (todellisuudessa kanin osti pojille äitini!). Lähes uusi häkki löydettiin tori.fi:n avulla 40e:llä, mukaan tuli kaksi juomapulloa, kaksi ruokakuppia, pahviputkilot sekä mikä mökki toi nyt sitten onkaan :)
Kierreltiin aamu eläinkauppoja etsien tyttömarsuja, mutta kaupat olivat täynnä poikia ja halusin ehdottomasti tytön. Olin ekassa kaupassa rakastunut tuohon mustaan tyttö kaniin ja pienen suostuttelun jälkeen pojatkin hyväksyivät kanin marsun sijaan :)

Te on niin töpötöpötöpö <3

Ehdittiin tehdä tänään vielä monta tuntia pihatöitä taloyhtiön pihalla ihan ominpäin. Vapaaehtoisesti haravointikin on niin kivaa että kädet on rakkuloilla. Käytiin illalla vielä mummilla saunomassa ja syötiin pannukakkua mansikoilla. Hetki sitten tultiin kotiin ja jo poikien huoneesta kuuluu kahden pienen tuhina.

Ihanaa ja rentouttavaa lauantai-iltaa kaikille lukijoille!!

4 kommenttia:

  1. Siis wauuuhhh ko on makiat kallot! Tahtoo kans ton laatan! :D

    Ja onnittelut uuden perheenjäsenen johdosta :)

    VastaaPoista
  2. Ui, Elvis, sun pitää jossain vaiheessa ehdottomasti laittaa kuvia pikkuneidistä tänne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps, heti kun mä saan napattua siitä hyvän kuvan. Se on niin utelias tyttö että lattialla ollessaan se ei pysy paikoillaan kun pitää tutkia kiiruusti uutta elinympäristöä :)

      Poista