Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 6. lokakuuta 2012

Eetu's Choice, Soul-ar!

Nää on taas vähän vanhemmat kynnet. Pienempi poikani Eetu valitsi äidille lakan kun isoveikka oli saanut valita edellisellä kerralla. Ja kappas kappas, Eetukin valitsi äidin kynsille oranssia eli Color Clubin You got Soul-ar:in.

Lakkaa pari kerrosta ja sitten rupesin taas tuskastelemaan noiden kynsiteippien kanssa. Tykkäisin käyttää paaaljon enemmän koristeluissa teippiä mutta kun sen asetteleminen ja laittaminen on yhtä tuskaa plus että pysyvyys ei oo parhaimmasta päästä.

Kuva on otettu työpäivän jälkeen ja selkeesti teipit repsottaa lähes joka kynnestä. Ja kovin on muuten epätarkka koko kuva :(





Keittiöremppa etenee.. hiljalleen. Parit kaapit on jo paikallaan ja onhan tossa kaikkea pientä sattunut mm. makkarin seinässä törröttää keittiöstä ruuvattu ruuvi... Pikkasen on pitkät RUUVIT noilla työmiehillä.Mutta ihan hyvännäköinen keittiö pitäis tulla, tummaa puutasoa ja vaaleanharmaata ovea sekä liikuteltava pieni "saareke".

Pojat menee huomenna yöksi isälleen nimittäin tää äippä lähtee vähän rai rai! Petri Nygårdia ollaan menossa Tavastialle katsomaan taas kerran! Cant wait!

Rai rai! ja Ihanaa ja syksyntuoksuista viikonloppua kaikille teille ihaNAISILLE lukijoille!

4 kommenttia:

  1. ooo tosi ihanat!! :)

    VastaaPoista
  2. Sun pojilla on selkeesti hyvä maku kynsilakkojen suhteen. Koska tykkään näistäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Eetu kyllä valitsi tän lakan ihan randomilla katsomatta lainkaan mitä valitsee :)

      Poista