Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 24. lokakuuta 2012

MAVALA Stockholm!

Mavala Stockholm, tuo kaunis kylmän vaaleanpunainen metallilakka. Niin, lyhyestä taas virsi kaunis. Kaksi kerrosta, hyvä peittävyys sekä levittyvyys.
Päällä MiMaxilta tilatus hopeiset water decalsit. Mä tykkään paljon laukkauksista jotka kaukaa eivät näytä "miltään", mutta lähempi tarkastelu paljastaa koristelut. Nämä kynnet olivat just sellaiset.



En ehtinyt ottaa kuvia enää päivänvalossa ja ei noista kyllä kovin hyvää kuvaa itse lakasta saa...

Kyselin joku aika sitten kiinnostusta kotipostaukseen, muttei kukaan lukijoista siihen vastannut :) Jokatapauksessa esittelen teille nyt uuden keittiöni <3, eteisnaulakon tuunauksen sekä vilaus makkaria, minun valtakuntaani jonka pehmolelu armeija valloittaa lähes joka yö siinä 03-05 aikaan..


Vielä puuttuu astianpesukone, se sijoittuu tonne pyörillä liikkuvan laatikoston tilalle. Ovet ovat siis vaalean harmaat. Ajattelin eka etten tykkäisi, mutta ne ovatkin tosi jees.


Kaappitilaa tuli remontin yhteydessä kummasti lisää vaikka keittiö kokohan ei muuttunut lainkaan.


Tässä tuunattu naulakko eteisaulassa. Verhon taakse piiloutuu mun ulkovaatteet ja sen takana on jemmassa tuoli jos tarttee istua kenkiä laittaessa jalkaan tms.. Poikien hanskat ja pipot löytyy hyllyköstä jotta ne pystyy itse valkata haluamansa.
Verhon kannatin on vielä vähän vaiheessa. Se pitäis tuolta vasemmalta sahata lyhyemmäksi ja kiinnittää kulmaraudalla tukevasti.


Sängynpäädyksi hommasin EURO-lavat ja maalasin ne tummaksi. Väri osui melkein samaksi kuin sängyn runkokin. Ikean jakkara ja toinen yöpöytä maalattu matta mustalla spraymaalilla. Lavojen takana on LED- valonauha joka kivasti heijastuu sitten seinään.


Seinän tekstin olen itse keksinyt ja tilannut netistä. Tehtävät ovat suoritettu ;)

Tänään on jo keskiviikko! Mä odotan taas innolla viikonloppua :) Mukavaa päivää!!


4 kommenttia:

  1. kivat kynnet ja kaunis keittiö ja koti

    VastaaPoista
  2. Ompas hyvä keksintö toi EUR-lava sängynpäätynä.. En ainakaan ite oo aikasemmin kuullu.. :)
    Ja on kyllä mun keittiö. JUst tollaset hillityty hiukan tummemmat värit ja kulma..

    VastaaPoista
  3. Oi että kun on kivan näköinen tuo uusi keittiö, kelpais mullekkin :D

    VastaaPoista