Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 14. helmikuuta 2012

YSTÄVÄNPÄIVÄ!


Ihanaa Ystävänpäivää kaikille!

Aamulla herätessäni selasin läpi kaikki uudet blogipäivitykset. Huomasin että SanNailsin Sannu oli tehnyt samalla idealla ystävänpäiväkynnet kuin minäkin! Sannu oli saanut idean tästä blogista joka oli saanut idean tästä tutoriaalista aivan kuten minäkin, hih!

No anyways, pohdin pitkään viitsinkö julkaistakkaan sitten omia kynsiäni, koska Sannun kynnet näyttävät miljoona kertaa paremmilta kuin omat räpellykseni. Päätin kuitenkin näyttää teille nää mun failit. Ottakaa huomioon että kynnet oli mun ihan ensimmäinen akryylimaalikokeilu... ja sivellin oli aivan liian huono näin tarkkaan työskentelyyn. Ehkä dotting tool olisi ollut parempi...

Alle lakkasin kaksi kerrosta Color Clubin Ultra astralia. Tää Ultra astral on jo paljon enemmän mun värinen kuin You got soul-ar! Ihana siis. Jotenkin mulla tulee mieleen tästä lakasta ne glitter sandwich- lakkaukset kun  glitterit jäävät jotenkin tonne lakan alle.

Kuva on otettu aamuhämärässä ulkona. Oikeasti Ultra astral on paljon kirkkaampi pinkki kuin kuva antaa olettaa
TADAA!!
Voi OMG! Onks nää monijalkaisia päättömiä lampaita vai mitä :))) Ja etusormen maalitkin levis kun vetäsin kerroksen kirkasta lakkaa päälle.

Näillä mennään sanoi Matti Virmanen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti