Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Uusia tuulia!

Tänään oli jänskä päivä sillä mä kävin työhaastattelussa!! Viimesimmästä työhaastattelusta taitaakin olla jo vierähtynyt ööö, 8 vuotta? Mulla oli vakkaripaikka vanhusten puolella, mutta irtisanoin itseni sieltä elokuussa 2011. Hain nyt päiväkotiin töihin ja sitten vaan jänskäillään natsaako!

Mut sit kynsiin. Ostin kokeeksi Seppälästä Golden Rosen Fantastic colorin numero 187 joka on keskiharmaa. Lakat maksaa 1,95e et ei hinta kyllä huimaa, mutta ei se laatukaan. Tää oli aivan kamalaa kuraa. Ihan hirveetä luirua ja valuivat kynsiltä jos ei ollut käsi vaakatasossa. Illalla lakkasin ja jo aamulla oli kärjissä kulumaa. Lakka näytti luonnossa värin taittavan hieman vihreään. Kaunis väri kuitenkin vaikka koostumus oli kamala.


Ylläriksi leimailin taas Konadeilla. Kaikissa kynsissä Konadin pastel pink- leimauslakalla ruudukko laatasta m60. Nimettömässä mustalla leimauslakalla kukkakuvio laatasta m25.
Jotenkin kynnet kaipasivat vielä jotain muuta, niin vetäsin päälle kerroksen Inglotin flakies-lakkaa 205. Toi Inglot on siitä kiva, että kynsilakan väristä riippuen se hohtaa aina erivärisenä kynnellä.


Kynsiä kun katsoo sivusta päin niin leimat näkyvät aivan selvästi, mutta ylhäältäpäin katsottuna paljon vähemmän.


- Golden Rose 187
- Inglot 205
- Konadleimauslakat pastel pink, black ja topcoat
- Konad laatat m60 ja m25

Semmottii.

2 kommenttia:

  1. aivan ihanat kynnet! Toin Inglotin lakka on kyllä herkku :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Niin se todella on! Täytyis mennä katsomaan Inglotista minkälaisia ne muut Flakies-lakat olivat..

    VastaaPoista