Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 2. helmikuuta 2012

Delia no.1

Jaha, jos pitkä tauko ois nyt selätetty. Edelleenkään en ole saanut kameraa vietyä huoltoon, mutta sain siirrettyä kuvat kännykästä koneelle sd-kortin ja adapterin avulla. Mä tahdon uuden koneen... ja kameran!!

Tarjoustaloon oli tullut uusia Delia no.1- lakkoja. Pullokoko on 5ml ja hintaa näillä oli 1,39e. Kivoja värejä ja niistä nappasinkin itselleni neljä.

Seuraavissa kynsissä on Delia no.1 lakka numero 24 joka on shimmerinen kaunis violetti. Lakka oli aika paksua, mutta sitä oli hyvä levittää. Taisin lakata varmuudeksi kaksi kerrosta.
Leimailut valkoisella Wild and Crazyn Montanalla Konadin laatasta m51.

Kuvat on edelleen erittäin huonolaatuisia, pahoittelen!

Löysin uuden rakkauden! Seche Viten tilalle Sally Hansenin Insta-DRI top coatin! Tää levittyy paljon paremmin kuin Seche, on notkeempaa ja eikä kutista lakkauksia niinkuin Seche teki toisten lakkojen kohdalla.    Kuivuu ehkä hieman pidempään kuin em. mutta ei oo saanut vielä kertaakaan kynsiä rullalle tai naarmuille. Tykkään!


Jos edes kynnet- blogin Papu teki aika hyvän vertailun pikakuivattajista täällä. Harmikseni en vaan löytänyt aiempaa vertailua. Olisikohan SallyHansen ollut mukana siinä vertailussa?

Mikä pikakuivattaja on teistä THE paras?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti