Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 3. helmikuuta 2012

My first OPI!

Nyt on mullakin ensimmäinen suuresti kynsiblogeissa hehkutettu OPIn kynsilakka. Ajattelin aina etten tule ostamaan OPIa suomesta siihen hintaan mitä Emotionit, Kicksit ja Stoccat myyvät, mutta mutta... Yhdellä shoppailu reissulla päädyin taas kuolaamaan OPIn ständiä ja silmiini osui niiiiiiiin kaunis barbie- vaaleanpunainen lakka, että mun oli vaan pakko ostaa se. Kyseessä on OPIn Sheer Romance Collectionin Pinking of you.


Okei, nyt ei kyllä tää OPI ainakaan ihan kauheesti mua vakuuttanut. Värinä tää menee kyllä ihan kirkkaasti vaaleanpunaisten lakkojen top ykköseksi. Valitettavasti sivellin oli mun makuun turhan leveä. Mulla on todella pienet pikkurillin kynnet ja sivellin oli niihin kynsiin aivan liian leveä. Levitettävyydeltään tää oli ihan ok, mutta kerroksia jouduin lakkamaan jopa neljä jotta sain peittävyyttä tarpeeksi.Samalla shoppailureissulla poikkesin myös Jumbon Inglotissa ja siellähän oli aivan hurjat valikoimat ihanan värisiä lakkoja! Mukaani nappasin kauan himoitsemani flakies-lakan, hintaa lakalla oli 11e.


OPIn kuorrutin sitten tällä ihanuudella!

IIIIIIIIhanat kynnet!! Ja livenähän nää tietty näytti paremmilta.

2 kommenttia:

  1. OPIt on yllättävän usein tarjouksessa, mutta vaatii vähän aktiivisuutta, että tarjoukset onnistuu bongaamaan. Esimerkiksi voi olla OPIt tarjouksessa s-etukortilla ja Stockmannilla vastaavalla omalla kortilla, ja joskus vanhoja kokoelmia myydään pilkkahintaan pois. 9/10 mun OPIsta on ostettu tarjoushintaan. Halvin ollut alle seitsemän euroa ja kallein tarjouksessa ollut n. 14e.

    VastaaPoista
  2. Amoena: No niinpä. Mä en vaan ole bongannut vielä kertaakaan tarjouksessa olevia OPI:n lakkoja. Pitäis vaan koluta Stoccat ja Emotionit useammin läpi :)

    VastaaPoista