Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 7. marraskuuta 2011

Vihreitä kukkia pimeässä marraskuussa...

Niin se viikonloppu taas meni ja pojat lähtivät isälleen :( Heti eilen illalla tuli ihan kamala iku ja oli pakko soittaa pojille. Pikainen jutustelu kummankin kanssa helpotti ikävää taas hetkeksi.

Lauantaina otin geelaukset pois ja leikkasin omat kynteni ihan lyhyiksi! Niin lyhyet ne ei olekkaan olleet yli vuoteen!! Laitoin pojat ja miehen (joka oli kuumeessa ja flunssassa) nukkumaan ja tein itselleni geelikynnet ranskalaisilla tipeillä. Tein kynsistä tarkoituksella aika lyhyet ja mä jopa alan pitämään näistä lyhyinä.
Eilen mun oli tarkoitus lakata kynnet, mutta mun olo oli tosi huono ja en vaan millään jaksanut. Tänään sitten heräsin samaan aikaan kuin mies lähti töihin. Luin Hesarin pikaisesti aamukahvin kera ja rupesin toteuttamaan päässä pyörinyttä manikyyriä.

Kokeilin liukuvärjäyksellä uusia Technicin Siona Island sekä Dependin 255- lakkoja. Siona Islandia töpöttelin sienellä kynnelle ensin kolme kerrosta ja päälle Dependillä kaksi kerrosta. Lakkasin päälle päällyslakan ja asettelin vihertävät fimokukat. Kukkien "varret" tein dotting toolilla ja Golden Rose- nail art- lakalla.

Näistä tuli aikasen kivat :)

Tänään tulee kummityttöni ja hänen siskonsa laitattamaan geelikynnet. Enpä olekkaan heidän kanssaan ollut tekemisissä juurikaan sitten avioeroni, mutta ihana nähdä ihania tyttöjä pitkästä aikaa <3Tässä on nää hetsut jotka ovat vieneet äidin sydämen <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti