Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 24. marraskuuta 2011

Swatches

Aloitetaan Color Clubin MODern Pinkillä, joka on iiiiihana cremelakka. Koostumukseltaan lakka oli hieman luirun tuntuista ja hieman vaikeahkoa levittää jotta kynnestä tulisi tasainen. Kuitenkin kaksi kerrosta riitti kynnelle. Lakka kuuluu Color Clubin kesän 2010 Poptastic- kokoelmaan.

ilman salamaa

salamalla

Toisena Color Clubin cremelakkana on Get a clue, joka on Alter Ego- kokoelmasta. Lakka oli vielä luirumpaa kuin em. MODern Pink! Tätä olisi saanut levittää kynnelle jopa neljä kerrosta, jotta se näyttäisi hyvälle. itse tyydyin kuitenkin kolmeen kerrokseen. Värinä tää on aika haalea vaaleanpunainen. En oikein tiedä vielä tykkäänkö vaiko enkö...Kolmantena Color Clubilta myöskin Alter Ego- kokoelmasta kaunis Ulterior Motive. Ihana ja kauniin värinen pinkki lakka, jossa seassa sinisiä ja violetteja pienenpieniä glittereitä. Lakka levittyi erittäin hyvin ja kaksi kerrosta riitti peittämään (okei, noh kolmannenkin kerroksen ois toki voinut vielä laittaa...). Miiii laik!


Sitten pari GOSH:ia. Ensimmäisenä kaunis metallinhohtoinen lakka numero 567 Metallic Green. Levittyi aivan uskomattoman hyvin ja lakkasivellin oli hyvän tuntuinen. Vaatii kyllä ehdottomasti alle jonkun aluslakan tasoittamaan oman kynnen pintaa. Ihana ihana ihana! Tartteeko muuta sanoa?

Tässä mulla ei ole aluslakkaa, niin hyvin huomaa kuinka lakan alta paljastuu kynnen epätasainen pinta. Viimeisenä vielä toinen GOSH:in lakka numerolla 541 Gasoline, joka on myöskin ihana ihana ihana! Lakka levittyi ihan ookoosti, mutta tässä sivellin oli paljon isompi kuin em. Metallic Greenissä. Violetissa lakassa seassa lilaa ja sinistä glitteriä. NAM!2 kommenttia:

  1. Gasoline on ollut ihan top kympissä mulla siitä asti kun sen sain, harmi vaan että varmaan jo yli vuoden se pullo on lähes huvennut.. en raaski käyttää viimesiä!

    VastaaPoista
  2. Käytä ihmeessä! Ei sitä pulloon kannata jättää. Emotionista löysin omani! Ja aika ihana lakkahan se on.

    VastaaPoista