Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 14. marraskuuta 2011

Animal Attraction...

Perjantai- iltana ystäväni Outi soitta ja tuli piipahtamaan iltakahville meille. Siinä sitten kahviteltiin ja syötiin suklaahippukakkua, njam! Alettiin sitten extempore huollattamaan Outin kynsiä. Ne oli kyllä vielä aika hyvässä kunnossa, lakatkin mutta selvästi geeleissä huomasi jo kasvua.
Laitettiin uudet geelit, kaksi kerrosta läpikuultavaa ja kolmaskerros Pelmet Pink- värisellä värigeelillä joka on todella hentoinen vaaleanpunainen geeli.
Outi halusi kokeilla Konadilla leimailuja joten valittiin Konadin laatasta m57 leopardi/pantteri what ever eläinkuosi. Alle lakattiin kaksi kerrosta Technicin Siona Islandia ja päälle Seche Vite, jota siis Kicksiin oli saapunut lisää! Lopuksi päälle vielä Konadin oma Top Coat- lakka. Kynsistä tuli kivat ja värinä tuo Siona Island on kaunis! Outi oli ihan innoissaan uusista kynsistään ja illalla laittoikin viestiä, että hän tanssii kotonaan  Lady  Gaga kanssa ja ihailee kynsiään leopardihattu päässä :)))

Meillä ei ollut riemulla rajaa kun otettiin kuvat Outin uusista kynsistä. Hei ihan oikeesti, kattokaa noita sormia! Niiden pitäis olla 27- vuotiaan sormet, mutta ne näyttää lähinnä kuivahtaneilta ja ryppysiltä nakeilta. Ja me naurettiin vatsat kippurassa!! Ollos hyvä, yhtykää nauruumme!


Ignoratkaa huonosti siistityt kynsinauhat!

Koska jouduin läträämään perjantaina paljon kysilakanpoistoaineella niin omat lakkaukset kärsivät siitä kiitettävästi. Illalla jaksoin poistaa vielä omat lakat ja lauantaina hermostuin sitten omiin tippeihini ja geeleihini sen verran että päätin poistaa ne taas vaihteeksi.
Ja ai ai, missä kunnossa omat kynnet ovatkaan. Ohuet kuin mitkä, voi raukat. Tänään täytyy lähteä ostamaan Trindin kovettajaa.
Lakkasin ja leimasin kynnet ennen kuin lapset tulivat taas kotiin. Halusin ehdottomasti kokeilla samaisesta Konadin m57 laatasta löytyvää seeprakuviota. Ihan kivat nää on. Oskari taas tykkäsi kun äidin kynnet olivat pinkit!Huomenna meillä vietetään miehen pojan 7- vuotissyntymäpäivää. Mä lupasin leipoa pojalle kakun. Eihän mulla ole täällä irtopohjavuokia kun kaikki näköjään jäi vanhaan kotiin ex-miehen luo. Noh, täytyy tyytyä valmiiseen kakkupohjaan. Ei se mitään, on nekin ihan hyviä.
Huomenna siis synttärikakkua ja lahjoja! Ostin pojalle Angry Birds- lakanat ja tiedän että niistä tulee ihan hitti! Sitten sellaset täytyy ostaa myös miehen toiselle pojalle ja tottakai myös Oskarille ja Eetulle. Änki pöördsit ovat siis IN IN IN!

Ja ai niin mikä ihaninta! Mun pojat ovat taas kotona <3 Oskari söi aamulla aamupalaa pöydässä ennen päiväkotiin lähtöä. Mä hääräilin jotain omiani siinä vieressä. Yht´äkkiä Ode nousi tuolilta ja tuli mun luokse : "Äiti, tahdon antaa suukon sulle". Siinä me sitten suukoteltiin ja Ode palasi lopettelemaan aamupalaansa. Voika aamu ihanammin alkaa? Siis sen lisäksi että meinasin nukkua pommiin ja aamu oli muuten aika katastrofi. kiireessä yritän saada neljälle pojalle vaatteet päälle, aamupalat nassuun, aamupesulle, yhdelle vaipat jalkaan ja koulu- ja tarhareput kuntoon... niin ja itsestäkin pitäis saada suht ihmisen näköinen... Ja miettiä vielä siinä samassa että missä se mies sitten on. Unohdin, sen piti aloittaa poikkeuksellisesti työt tänään klo 6. Sit kiireellä pakkasin kaikki pojat autoon ja lähdin viemään omiani päiväkotiin kaupungin toiselle puolelle. Sitten vielä ajelua koko kaupungin halki toiselle puolelle kaupunkia jossa miehen pojat ovat koulussa.  Hih, nyt voin huokaista ja nauttia kupin kahvia kunnes kohta taas lähden hakemaan lapsia kotiin :)))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti