Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 8. joulukuuta 2011

Yksi vielä...

... ranskis siis. Pidemmittä puheitta... tipit tehty Wild and Crazyn W1 Montanalla. Päälle kerros Wild and Crazyn W239 Yenis. Mustalla Konadin leimauslakalla kuviot laatasta M51, päälle kerros China Glazen Snow Globea sekä vaaleanpunaiset strassit kukkiin.
Vähänkö tota Konadin mustaa leimauslakkaa on sitten vaikea saada pois iholta. Käytetty kuvio oli vielä niin leveä että pakostikin puolet leimasta tarttui ihoon. Putsasin ylimenneet ihan puhtaalla asetonilla ja siveltimellä, mutta silti lakka vaan levis ja jäi rumasti ihoon :(- Wild and Crazy W1 Montana
-Wild and Crazy W239 Yenis
- Konad leimauslakka, musta
- China Glaze Snow Globe
- Seche Vite
- strassit

Eilen sain hakee pojat päiväkodista ja sitten mentiinkin päiväkotikaverille leikkimään. Meillä oli oikein mukava ilta. Vietyäni pojat isälleen, sain tekstarin et Eetulla kuumetta :( Ilmankos ei kylässä pannukakku maistunutkaan. Muuten poika oli kyllä virkeä ja reipas, enkä yhtään huomannut et ois ollut kuumeinen.
Eetulta jää sitten tänään väliin joululaulut päiväkodilla, höh.

Eilinen ilta oli tosi vaikea, kun mietin vaan poikia. Ja kun toinen pieni on kipeä. Ilta meni vaan itkuksi. Kamalaa olla rakkaistaan erossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti