Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 10. joulukuuta 2011

Unidentified Color Club




 Tämän Color Clubin minilakan (7ml) tilasin jokin aika sitten Cesarsshopista, mutta tässä lakassa ei ole mitään nimeä taikka numeroa. Mulla ei ole siis mitään hajua eikä muistikuvaa tämän ihanan värisen shimmerlakan nimestä. Jos joku tunnistaa lakan ja tietää nimen niin olisin iloinen, jos jakaisit sen kanssani!




Lakkaa kaksi kerrosta ja hyvin peittää. Levittyvyys oli erinomainen! Yksinkertaiset koristelut dotting toolilla, nail art- koristelulakalla ja samaisella CC:n lakalla. Yksinkertaiset ja kivat!







 - Sally Hansen Diamond Strength
- Nimetön Color Club
- nail art koristelulakka
- kaksi erikokoista dotting toolia

Kohta olen lähdössä mun kummipojan puurojuhlaan Kirkkonummelle. Kummipoikani on 7- vuotias ihanuus joka sairastaa PEHOn kaltaista oireyhtymää. Poika on Kirkkonummella laitoshoidossa. Rasmus on kovin rakas vaikka häntä en usein näekkään <3

Aamulla soittelin taas pojille. Oskari oli leiponut minulle kuulemma joulutortun jonka saan huomenna <3 Tänään he viettävät isällään Oskarin 4- vuotissyntymäpäivää. Huomenna on Oskarin oikea syntymäpäivä. Apua, 4- vuotta... minne aika oikein kuluu... Me juhlimme Oskaria sitten huomenna kakulla (Ode toivoi suklaa- mansikkakakkua) ja lahjoilla!!

Kivaa lauantaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti