Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 19. joulukuuta 2011

Flormar Miracle Shine U24

Lyhyestä virsi kaunis... Lakkana kaunis Flormarin Miracle Shine U24 joita saa Tarjoustaloista (+muista ketjun kaupoista) hintaan 1,99e. Kaksi kerrosta peitti hyvin. Väri on uskomattoman kaunis, mutta eihän kamera sitä luonnollista väriä pysty tallentamaan.

En oikeen keksinyt mitään kivoja koristeluja, joten päätin iskeä kynsille taas water decalseja, jotka sain Jos edes kynnet- blogin Papulta.Meillä leivottiin sunnuntaina ennen isille lähtöä tähtitorttuja! Isillekin oli yksi torttu vietävä maistiaisiksi ihan kuten minäkin sain tuliaisina isi viikolta- Oskarin tekemän tähtitortun. Se oli aika tärkeä juttu Oskarille.Pikku hiljaa alkaa olemaan kaikki lahjat pukin kontissa. Sitten alkaakin se ihanin vaihe eli paketoiminen. Usein se on jäänyt multa aaton aaton illalle, mutta tänä vuonna jos saisin sen hoidettua aiemmin.
Joulukuusi koristeltiin poikien kanssa lauantaina ja kuusesta tuli hieno vaikkei tänäkään vuonna ole aitoa kuusta vaan tyydyttiin tekokuuseen.
Torstaina saan pojat kotiin yöksi. Odotan jo innolla!!

Tämä jouluaatto tulee olemaan mulle varmasti aika merkityksetön sillä lapset eivät ole kanssani. Paras joululahja olisi kun saisin viettää lapsille niin tärkeän ja odotetun päivän heidän kanssaan ja jakaa sen kaiken ilon ja riemun yhdessä poikieni kanssa.
Onneksi saan heidät kotiin kuitenkin joulupäiväksi <3

2 kommenttia:

  1. Nuo Flormar:n Supershine Miracle color -lakat on kyllä ihan mahtavia, tosi kauniita! Sinänsä muutenkin kivoja, kun halpoja ovat mutta hintaan nähden laatu on yllättävän hyvä. Kun taas esim. edulliset dependit menee helposti huonoksi.

    Voi kun on suloset pojat! :)

    VastaaPoista
  2. Niinpä. Kaksi euroa ei ole paha hinta ja kuten totesit niin laadultaan ovat varsin hyviä.
    Flormar on turkkilainen kosmetiikkamerkki jolta löytyy niin kynsilakkoja, meikkejä kuin hajuvesiäkin.

    VastaaPoista