Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 1. joulukuuta 2011

Glitteriä!

Tosiaan Mimaxilta tuli tilattua pari glitterlakkaa, China Glazen Snow Globe- lakka sekä parit tarrat ja ekat water decalsit. Sally Hansenin Diamond Strengthin ostin Prismasta.


- Sally Hansen Diamond Strength
- China Glaze Snow Globe
- W7 Cosmic Mauve
- W7 Cosmic Blue

Toi Cosmic Blue näyttää mun silmään enemmänkin turkoosilta, mutta en ole kynnelle sitä vielä ehtinyt testaamaan.

Olihan mun pakko heti testata W7:n ihanaa Cosmic Mauvea. Se levittyi glitterlakaksi ihan kohtalaisesti, kolme kerrosta peitti jo ihan kivasti. Toki sitä ois voinut iskeä vielä vaikka kaksi kerrosta lisää, mutta jätin sen kuitenkin kolmeen.
Peukalo ja nimetön saivat koristeluiksi fimo-kukkaset ja mustia helmenpuolikkaita.

- Sally Hansen Diamond Strength
- W7 Cosmic Mauve
- Seche Vite
- Helmenpuolikkaat
- fimo-kukat

Tänään on Oskarin nimipäivä. Oskari sai jo eilen ensimmäisen nimpparilahjan, koska unohdin Oden rakkaimman unilelun Monon päiväkotiin... En ollut ehtinyt paketoida ostamaani Angry Birds- pehmolelua ja kerroin sit pojalle että saa lahjan tänään mutta se ei ole paketissa. Noh, Oskarin ehdotus oli se että mä paketoin ja hän katsoo... voi daa! eihän se silloin enää mikään yllätys olisi :) Paketoin lahjan kuitenkin kamalassa kiireessä ja poika oli kovin onnellinen uudesta unikaveristaan. Muutenkin noi "änkipänkit" ovat tosi kova juttu!


Pikkuveikka auttaa
Tänä aamuna Oskari sai vielä toisen nimpparilahjan. Laukauksia- kirjan, jonka kannessa komeilee ihanat Mikke Granlund ja Ville Peltonen. Se on SM-liigakauden 2010-2011 kirja kuvina. Mä tiesin heti että Oskari tarttee tollasen kun kaupassa sen näin. Aamulla ne tutkailivat kirjaa veikan kanssa ja isompi opetti pienempää "toi on ässä, toi on lukko, toi on peliGaans..". Ihania!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti