Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Munat on syöty!

Ja pääsiäinen vietetty poikien kanssa. Bloggailu jäi vähän toissijaiseksi koska en vaan jaksanut taikoa kynsille koristeluja. Yli viikko ollaan siis menty ihan vaan värilakoilla.
Eilen kuitenkin otin nailart- lakat laatikosta ja tämmöiset helpot ja nopeat koristelut sain aikaan. Lakkana Delia no1:sen numero 24, ihana ihana vahva ja kiiltävä violetti.Kynsinauhat ovat aivan kamalassa kunnossa. Pyh.

Tosiaan pääsiäinen meni poikien kanssa nopeasti. Käytiin kaverin ja hänen lapsiensa kanssa pitkäperjantaina Korkeasaaressa ihmettelemässä eläimiä ja syömässä eväitä. Ilma oli aika sateinen ja kotiin tullessa oltiin väsyneitä ja märkiä.
 Lauantaina käytiin samaisen kaverin kanssa Haltialan tilalla katsomassa ihania pieniä karitsavauvvoja! Mä olisin voinut ottaa niistä ihan jokaisen kotiini <3 Grillailtiin siellä vielä makkaraa ja nautittiin keväisestä ilmasta. Illaksi lähdettiin poikien kanssa vielä vierailulle Järvenpäähän.
Sunnuntai aamuna oli pupu käynyt tuomassa pojille suklaamunia! Äitikin sai maistaa muutaman munan. Iltapäivällä pojat sitten lähtivät taas isälleen ja mulle jäi tyhjä koti ja ikävä olo.

Ihanaa tiistaita ja aurinkoisia kevätpäiviä kaikille lukijoille!!

1 kommentti: