Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 21. huhtikuuta 2012

Ihana pettymys!

Oon ollut jo jonkun aikaa ostamatta uusia kynsilakkoja. Eilen kuitenkin käsiini osui ihana MNY:n 265, joka on pullossa tummanpunainen ja täynnä pientä hologlitteriä <3
Lakka osoittautui kuitenkin pettymykseksi. Levitettävyys oli kyllä hyvä mutta peittävyys huono. Lakkasin itse tätä kynsille neljä (!) kerrosta ja vielä täydelliseen peittävyyteen olisi vaadittu viides ehkä jopa kuudes kerros. Huh! ja kuivumisaika oli mielestäni aivan liian pitkä. Paljon lakka saa anteeksi sillä että ne hologlitterit oikeasti näkyvät kynnellä hyvin.

Ihana se kuitenkin on ja väri on kaunis!

Tänään mennään poikien kanssa katsomaan meille uutta kotia. Tahtoisin niin kovasti saada uuden asunnon lähempää poikien päiväkotia. Nyt sinne on matkaa täältä meiltä yli 10kilometriä. Tämä asunto jota menemme katsomaan olisi aivan päiväkodin vieressä. Vaikka en mä täältä haluaisi muuten muuttaa koska oon asunut täällä lapsuuteni ja villit teinivuodet.
Tänään olisi myös Linnanmäen avajaiset ja siellä olisi Hevisaurukset, mutta ilma on vähän sateinen ja kolea. Saas nähdä!

Mitäs tykkäätte lakasta? 


Ihanaa ja rentouttavaa lauantaita kaikille!!

4 kommenttia:

 1. Moikka, mulla ois sulle tunnustus! :)
  http://piriannes.blogspot.com/2012/04/tunnustus-versatile-blogger-award.html

  VastaaPoista
 2. Mulla on sama tunnustus annettavana:
  http://aadankynnet.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award.html

  VastaaPoista
 3. Sweet color,love it. Btw,I follow you,please visit my blog,its all about nails and if you like it,follow mw back :)

  VastaaPoista
 4. Tosi upea lakka, harmi että ei niinkään kiva laittaa. Itsekään en tykkää yhtään, jos täytyy laittaa monta kerrosta. Kipuraja kulkee siinä kolmannen kerroksen kohdalla. :D

  Mäkin annoin sulle tuon tunnustuksen ;)
  http://aunenkammari.blogspot.com/2012/04/kynsia-ja-tunnustuksia.html

  VastaaPoista