Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 23. huhtikuuta 2012

Mattaa?!

NÖÖÖÖÖÖY!!!

Jokunen aika sitten ostin Kicksistä Dependin matte top coatin. Päätin nyt kokeilla sitä Golden Rosen matte velvet nro 107:n päälle. Dependi oli kyllä tällä kertaa ihan susi.
Golden Rosen nro 107 on kaunis violetti. Lakka oli kyllä aika paksuhkoa, mutta levittyi helposti ja yhdellä kerroksella olisi ollut melkein jopa peittävä, mutta lakkasin varmuuden vuoksi kahdesti + kolmas kerros em. Dependiä.
Nimettömään vetelin sitten ihan vaan viivoja hopeisella ja pinkillä nailartlinerilla.Mun mielestä nää vaan kiiltää aivan liikaa mataksi.

No, näillä mennään. Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. No voihan HÖH, miten se Depend nyt noin meni tekemään? Munkin mielestä kyllä kiiltää liikaa mattalakaksi. Mä hetken jo mietin, että ostaisko Dependin mattalakan, mutta näemmä ihan hyvä, että jäi kauppaan ja sen sijaan meille asumaan muutti Essien mattalakka.

  VastaaPoista
 2. itsekin meinasin ostaa Dependin mattalakan, mutta onneksi sijoitin HM:n mattaavaan lakkaan, meinaan toimii!! ;) hintaa on 3e.

  VastaaPoista
 3. Oi, tuo värilakka on nätti! Itse ostin summanmutikassa sen punaisen, ja se oli aivan täydellistä - mattasin lisää Rimmelin mattapäällyslakalla enkä sittenkään tiedä, oliko tulos nyt mattamatta, mutta järjettömän hyvännäköinen kynsissä kuitenkin.

  Täytyy mennä ostamaan tuo violetti, se on upea!

  VastaaPoista
 4. mä ostin kans jokusen kuukaus sit ton dependin mattalakan,ja oli suuri pettymys! ittelläku ei näin yläasteikäisenä muutenkaa ole paljoa rahaa,nii sitte menee viel hukkaa...

  VastaaPoista