Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 9. maaliskuuta 2012

MO: Purple Imperial

ModelsOwnilta tuli kaksi kokoelmaa lähes yhtä aikaa; kevätkokoelma Freshen Up!  sekä Kaleidoscope. Suomen Seppälöissä ne ovat nyt myynnissä. Kaleidoscope kokoelma julkaistiin brittilehti LOOKin 5-vuotissyntymäpäivän kunniaksi.
Minulle tarttui Seppälästä mukaan violetti helmiäislakka Purple Imperial. Lakan levitettävyys ekalla kerroksella oli kamala. Toinen kerros teki sitten tehtävänsä. Kerrassaan Upea lakka väriltään!Perhosen leimasin Konadin laatasta m16. Lakkana Konadin Pastel Pink. Lisäsin perhosiin vielä punaisia pieniä microhelmiä.Nää on IHQt!!

Tänään odottelen postipojan tuovan parit China Glazen lakat jotka tilasin MIMAXilta!

Joko olette löytäneet omat suosikkinne kahdesta uudesta ModelsOwnin kokoelmasta?

6 kommenttia:

 1. Ihanat! Kiva idea noi mikrohelmet :)

  VastaaPoista
 2. Tosi ihanat! Hyvin sopii noi värit yhteen! :)

  VastaaPoista
 3. Meidän lähi-Seppälässä ei ole lainkaan MO:n lakkoja mutta taidan tänään poiketa vähän isommassa Seppälässä kun muutenkin pitää käydä asioilla.

  Freshen Up ei ole kiinnostava mutta Kaleidoscopesta haluaisin keltaisen...mikä liekään nimeltään. Ja sitten tämän viimeisimmän, kolmen lakan kokoelman jonka nimeä en myöskään muista:D

  VastaaPoista
 4. Aivan iihanat kynnet! :) Täytyy varmaan itekin joku kerta testata pinkkiä leimausta violetille pohjalle. Ei oo ennen tullut mielenkään, että ne sopis noin hyvin yhteen. :)

  VastaaPoista
 5. Hannele ja Belegwen: Kiits :)

  Sissi: Se keltainen on Sunkissed ja se on mun mielestä toinen joka ton kokoelman lakoista säväyttäis.
  Mut mikä on se kolmen lakan uusi kokoelma? Pitää taas varmaan kipasta Seppälään...

  Ellu ja HANI: Kiitos :)

  VastaaPoista