Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 1. maaliskuuta 2012

MO: Peaches and Cream

Seppälään oli rantautunut nämä Models Own:in Freshen up!- kokoelman lakat. Mikään muu ei mua säväyttänyt kuin tämä Peaches and Cream.
Lakka levittyi keskinkertaisesti ja laitoinkohan mä nyt näihin kynsiin sitten kuitenkin kolme kerrosta.Lueskelin Models Ownin nettisivuja ja siellä oli tämä persikkainen lakka listattu samoihin sävyihin kuin glitterinen oranssi MO:n Orangeade. Päätin sit sutaista parit vedot Orageadia kynnen kärkiin. Kovin kummoisia skilssejähän tämä mani ei vaadi :)
Kovin kesäiset kynnethän näistä tuli ja en nyt ihan sanois että hyvin sopivat yhteen. Tulee hieman sellanen kasari/ysäri vaikutelma.Mut hei, oikeesti nyt on jo maaliskuu! Siis ensimmäinen kevät kuukausi! Mä olin aamukaffeella kuuden aikoihin parvekkeella ja arvatkaa kuinka keväinen fiilis tuli kun linnut lauloivat!
Eilen kävin tekemässä työsopparin päiväkotiin ja musta se tuntuu ihan tosi mukavantuntuiselta työympäristöltä. Ja mut otettiin tosi sydämellisesti sinne heti vastaan. Mä niin odotan!

MUISTAKAA ARVONTA, suora linkki TÄSSÄ!

Niin ja tulihan sieltä Seppälästä mukaan otettua pari muutakin lakkaa. Models Ownilta ilmestyi myös suht samaan aikaan myös toinen kokoelma Kaleidoscope, josta hommasin myös yhden lakan.

Mitäs tykkäätte Peaches and Creamista? Onko se himotuslistallanne?

4 kommenttia:

 1. oon kans katellu muiden blogista tuota lakkaa ja haluaisin sen, mutta luulempa että se on mun mieleeni liian vaalea ja se jää käyttämättä.. :/

  oi onnea työpaikasta! ollaa näköjää kummatki päivähoitoalalla! (tosin mä vielä muutaman kk koulunpenkillä):)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanan värinen lakka, piristävä mani kerrassaan! (:
  Ja hei, onnittelut työpaikasta! (;

  VastaaPoista
 3. HANI: Kiitos :) Mä valmistuin lähihoitajaksi 10vuotta sitten. Puolisen vuotta olin pk:ssa ja siirryin vanhusten hoitoon. Mut nyt sit takas päiväkotiin :)

  Tsemppiä loppurutistukseen koulunpenkillä!

  Marie: Tupla kiitokset :)

  VastaaPoista
 4. Ihana oranssi! Mä en siitä väristä niinkään tykkää mutta toi väri näyttää herkulliselta:D Ja mukavasti yhdistetty tohon lakkaukseen nuo vielä kirkkaammat oranssit.

  VastaaPoista