Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Gothic!

Ihanaa, tänne on tullut muutama uusi lukija! Tervetuloa!!

Nää kynnet taisin tehdä viime viikolla. Lakkana on 3euron hintaan löydetty Sally Hansenin 19 Wined Up. Väri on ihan täydellinen viininpunainen, oikein jouluinen lakka! Kivasti levittyi, mutta nopeasta kuivumisesta ei voi kiittää.


Kynsinauhat jäivät siistimättä ennen kuvien ottoa... Nimettömässä Konadilla kokokynnen leimauskuvio mustalla Konadin leimauslakalla.

Mun flunssa jatkuu edelleen. Siis jo toista viikkoa. Lauantaina jouduin käymään marian päivystyksessä koska olo oli niin kamala. Päätä ja koko naamaa särki ja väsymys oli vaan valtava. Onneksi sain pojat hoitoon päiväksi ex-anopin luokse. Sain antibioottikuurin ja silmäluomitulehdukseen tipat. ja sain nukkua koko päivän iltaan asti jolloin hain sitten pojat kotiin.
Mä en muista että mulla ois koskaan ollut näin hurja flunssa tai keuhkoputkentulehdukseksi se lääkäri tätä sanoi. Olo on edelleen ihan puolikuntoinen.

Kynsiäkään en ole yhtään jaksanut laittaa kun päätä jyskyttää koko ajan, mutta onneksi on vanhoja lakkauksia jemmassa joita voin sitten tänne postailla.

Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa, minä kääriydyn peiton alle ja hörpin kuumaa!

2 kommenttia: