Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 24. heinäkuuta 2012

Flormar 802!

Vihdoin kokeilin kynsille näitä Flormarin Holographic- lakkoja. Ekana holo numerolla 802 joka on tuollainen kaunis violetti. Levittyi ihan mahdottoman hyvin ja kuivuikin oikein hyvin. Lakkasin kaksi kerrosta.
Pitkästä aikaa käytin tässä manissa kynsiteippiä sekä strasseja.

Näistäkin kynsistä tuli oikein kivat. En vaan saa kynsiteippejä siisteiksi kynsien kärjistä, en pienillä saksilla enkä varovasti viilaamalla. Rumiltahan ne näyttää kun millinkin tulevat kynneltä yli. Onko kellaan hyviä vinkkejä? Ja eikä aurinkokaan näyttäytynyt jotta oisin saanut holoefektiä kuviin mukaan :(





Tänään pitäis lähteä hoitamaan kaupunkiin vähän työasioita. Mähän oon tehnyt tähän asti vain joka toinen viikko töitä niin nyt on sitten alettava keikkailemaan niillä vapaa viikoilla. Keikkailussa on se kiva että halutessa voi pitää vapaapäiviä niin monta kuin haluaa. Keikkailuun hakeudun ensisijaisesti päivähoitoon, mutta jossain vaiheessa vois kysymykseen tulla myös kotihoito jossa oon kuitenkin yli 5 vuotta työskennellyt.

Kirjastossakin pitäis käydä hakemassa vähän lisää luettavaa. Ja pyörä pitäis polkea pois Maunulasta kun se jäi sinne baari-illan jälkeen. Toivottavasti se on vielä paikallaan :)

Ihanaista päivää kaikille lukijoille!

1 kommentti:

  1. Sulle olisi haaste blogissani! :)
    http://bloginora.blogspot.fi/2012/07/mansikkatunnustus.html

    VastaaPoista