Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 6. heinäkuuta 2012

Chanel 489 Rose Insolent!

Ette usko! Mieheni tuli yks päivä luokseni yllärilahjan kanssa. Se oli semmoinen Stoccan paketoitu pussukka. Ei käynyt mielessäkään mitä siellä mahtaisi olla.




Jep. Kaksi ihanaa Chanelin lakkaa. Mies tahtoi vaan ilahduttaa minua ja sen hän tekikin! Oli mennyt kuulemma Stoccalla sanomaan myyjälle että haluaa kaupan parasta lakkaa. ja mä olin ihan myyty!

Tottakai oli pakko lakat testata. Onhan näillä hintaa se ~28e/kpl. Ekana kynsille pääsi vaaleampi punainen numero 489 Rose Insolent. Lakka oli täydellisesti levittyvä, sivellin oli aika ohut verrattuna OPI:n siveltimiin. Yksi kerros lakkaa peitti jo todella hyvin, lakkasin kuitenkin kahdesti. Kuivumisaika oli ihan normaali. Nopeamipiakin kyllä löytyy.
Tämä oli niin herkullinen kesälakka!


Blogi on viettänyt vähän kesälomaa. Mulla on lomaa jäljellä vielä kolme viikkoa!! Saan viettää loman lähes kokonaan poikien kanssa. Ollaankin uitu, pyöräilty, puistoruokailtu, syöty jätskiä, Korkeaasaareiltu, pelattu fudista ja leikitty kavereiden kanssa. Ihan mahtava kesä!!

Kynnet ovat kasvaneet ihan tosi nopeaan muuton jälkeen. Oon jo kerran joutunut niitä viilailemalla lyhentämään. Mutta ne kyllä ihan liian herkästi napsuu myös poikki.
Jotenkin nyt vaan puuttuu kokonaan inspiraatio kynsien koristelemiseen. Oonkin jo vaikka kuinka kauan pitänyt vain yksivärisiä lakkauksia. Ehkä se inspis taas joskus heräilee...

Ihan mahtavaa tulevaa kesä viikonloppua kaikille!!!

3 kommenttia:

  1. Eikä miten ihanaa, tuo on kyllä tosi rakkautta! :)

    Ja hauskaa, että kun sun mies oli pyytänyt kaupan parasta lakkaa, myyjä oli myynyt Chanelia. Ilahduttaa tällaisen Chanel-fanin mieltä. :)

    VastaaPoista
  2. Chanel on kyllä aivan yliveto:) liityin lukijaksi,hetken blogiasi jo seuranneena:)

    VastaaPoista