Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

FLO glit!

Ensinnäkin hyi kamala kun on taas epätarkkoja kuvia. Tällä hetkellä joudun kuvaamaan ja muokkaamaan kuvat kännykälläni. Vielä ei ole sattunut silmiin minne olen kamerani piilottanut.

Käytiin poikien kanssa ostamassa Tarjoustalosta uudenvuoden pommeja ja eihän sillä reissulla voi ohittaa Flormarin kynsilakkalaaria, joka yllättikin mut sillä kertaa positiivisesti. Jei, glitterilakat olivat saapuneet Tammiston tarkkariin ja niitä lähti sillä kertaa kolme mukaan. 

Tässä ensimmäinen GL02, jossa vaaleanpunaisia hexejä ja hologrammiglitteriä. Voinette arvatakkin kommenttini I-H-A-N-A!

Lakkana turkoosi Dependin 054. Meidän uuden vuoden odotus meni tosi kivasti. Pojat sai kaverin kylään ja hän jäikin meille yöksi. Ekaa kertaa oli pojilla siis yövieraita. Valettiin yhdessä tinaa ja käytiin paukuttelemassa pommeja.

Olin luvannut että pojat saa valvoa pitkään ja hieman ennen puolta yötä lähdimme kolmatta vai neljättä kertaa ulos ihailemaan raketteja. Pojat oli aika huuli pyöreenä siitä ilotulituksen määrästä. Ode kysyi myös, että eikö Jeesusta pelota tuolla taivaassa :)

Pojat menivät hienosti nukkumaan ja nukahtivat kaikki aivan samantien. Mä otin lasin punaviiniä ja surffasin sisustusblogeissa.
Aamulla nukuttiin 9.30 asti. Ja puolen päivän aikaan pojat menivätkin isälleen. Nyt on kotona taas hiljaista ja aika tylsää...

Miten teillä otettiin uusi vuosi vastaan?

2 kommenttia: