Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 29. toukokuuta 2012

BACK!

Nonni. Jos taas blogitauko ois selätettynä!

Muutto uuteen kotiin oli viikko sitten lauantaina joka kävi nopeasti ja kivuttomasti. Tavarat oli paikoillaan jo sunnuntaina ja laatikot palautettuna maanantaina. Muutossa kävi pari onnettomuutta. Sain muuttolaatikon tippumaan varpaalle ja siihen tuli hiusmurtuma. Myös kynnet koki kovia ja katkeilivat ihan lyhyiksi. Nyt saan sitten näitä tässä kasvatella.
Kynsiä oon lakkaillut kiireistä johtuen suurinpiirtein joka kolmas päivä  ja ihan ilman koristeluja ollaan menty. Tänään sain sitten aikaiseksi jotain muutakin kuin pelkät lakkaukset.

Kynnellä kaksi kerrosta Color Clubin violettin Lavendarlingiä. Hyvä peittyvyys ja levittyvyys, kuivumisaikakin oli ihan ookoo.
Jossain blogissa näin tän idean ja päätin nyt tarttua dotting tooliin ja kokeilla :) Lakkoina CC:n MODern Pink, CC:n Ultra-Astral, Wild and Crazyn W1 Montana sekä OPI:n Sparrow me the drama.Kynsinauhatkin on taas niin kamalassa kunnossa. Nyt täytyy vaan läträtä kovasti öljyn kanssa josko ne siitä sitten kuosiintuisivat.

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! Ja tervetuloa uusille lukijoille, teitäkin oli tänne ilmestynyt vaikka blogi hiljaiseloa hetken aikaa viettikin! Ihahaaaa!!

3 kommenttia:

  1. Noi on kuin karkit! Pitää varmaan itsekin tehdä karkkikynnet piakkoin (harmi vaan kun on muitakin suunnitelmia...)

    Niin joo, onnea blogitauon päättymisestä!

    http://korukynsilla.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Tosi ihanat kynnet, hyvä kun muutto sujuit sutjakasti ja tervetuloa takaisin! =)

    VastaaPoista